Artinterior are la baza  prin definiție arta. Alegem cu atenție produse din gamele furnizorilor nostrii pentru a creea cele doua jumătăți echilibrate pe care le avem de oferit. Una plina de elegantă,modernism si simplitate si alta plina de rafinament,clasicism si detaliu. 

Viziunea noastra este datorata pasiunii pe care o avem când vine voraba de interiorul casei voastre.De fapt, Artinterior a reusit cu ajutorul gamei sale diverse  sa pătrundă intre peretii  a tot felul de cladiri: de la instituții publice la case călduroase. Aceasta diversitate in gama de produse si spații de lucru se datorează chiar personalității și atenției creatorilor magazinului. Totul este posibil din cauza celor doi frați Dan Dumitriu si Ruxandra Ivanescu. Dan se asigura ca orice instituție sau spatiu comercial care ii trece prin maini sa fie lasat in urma cu o atmosfera sofisticata dar totusi simpla fapt ce se datorează notelor fine de rafinament si pieselor idraznete alese de el impreuna cu clienții săi. Ruxandra se foloseste de viziunea ei calda si elegantă pentru a umple fiecare casa care ii se acorda in grija cu piese clasice alese cu rabdare si grija, scopul sau fiind sa lase in urma o casa care pentru clienții săi sa devina “acasa”. Consideram ca orice firma născuta in familie  onorează cel mai bine creatia atmosferei familiale prin decoratiuni interioare. In cazul nostru, cu succes de 14 ani.

De aceea va invitam sa luati legatura cu noi, sa ne vizitați la magazinul nostru si sa începeți un dialog despre cum va puteti personaliza spatiul iar din partea noastra aveti toata atentia si resursele necesare pentru a putea fii mândrii impreuna de produsul final.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password