Termen si conditii

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.

Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail, SMS) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, și documentele fiscale. (Factura de marfă și respectiv Factura de servicii

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9.00-17.00. Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in Lei si includ T.V.A. De asemenea, pretul bunurilor electronice includ taxa de timbru, afisata in pagina de produs. Preturile produselor sunt actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile:

pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;

Comunicarea cu magazinul online Artinterior se face in momentul interactiunii, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail art@artinterior.ro sau telefonic la 0720333995 Artinterior  isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

- Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de Artinterior - datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

- Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;

- Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 48 de ore;

- Livrarea prin curier/mijloacele de transport  Artinterior nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Artinterior  nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Odata cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si le va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

Artinterior isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password